Albums

Midzomernachtloop De Kieviten Bleiswijk

“Voel de vrijheid en laat je zorgen achter op het pad. Met elke stap kom je dichter bij jezelf. Hardlopen is niet alleen een fysieke activiteit, het is een mentaal avontuur waarin je grenzen verlegt en obstakels overwint. Laat de wind door je haren waaien, laat je hartslag de maat aangeven en ervaar de onbeschrijfelijke vreugde van het veroveren van elke kilometer. Hardlopen: een dans van lichaam en geest, waarin je plezier vindt in elke stap die je neemt.”

Bekijk album

Halloween

Halloween wordt in ons land steeds vaker gevierd en wat een happening in Ypenburg afgelopen weekend. In hele wijk zagen we de kindjes lekker snoepgoed  verzamelen. Soms moesten ze daar wel wat voor over hebben, zoals door enge spookhuizen een weg zoeken en je de stuipen op het lijf laten jagen. Gelukkig waren het allemaal buren van elkaar. Het was een hele happening.

Ik ben er graag volgend jaar weer bij en dan ga ik ook eens een mooi pak aanmeten.

Bekijk album

Zwitserland

Toen ik de uitnodiging kreeg om naar Zwitserland te gaan, wist ik dat het mooi zou worden. We gingen wel met meerdere, dus als je dan in je hoofd hebt om foto’s te maken, is het vaak snel schakelen en goed speuren naar de mooie composities. Een bergmeer had ik van tevoren al bekeken en het lieve kerkje “Maria zum Schnee” pakte mn hart.

De wandelingen door de bergen deed mij wel beseffen dat de conditie niet meer is wat het geweest is. Niettemin stapte ik stevig door en dan maar wat meer hijgend aankomen op de top dan mijn collegaatjes.

Bekijk album

Herfst 2022

Hoe mooi kan Nederland toch zijn. Ik wist toen ik dit botenhuisje zag dat ik daar ook wilde zijn. Na wat speurwerk wist ik dat ik bij Het Loo moest zijn. Uiteindelijk kregen we het juiste weerbericht door. Zonnetje, zelfs echt warm en weinig wind. Super genoten en we hebben nog maar 1/3 van het bos belopen, in een woord geweldig!!!

Bekijk album

Strand vakantie gewoon in Nederland

Zo waren we een klein beetje genoodzaakt om ons huis even te verlaten voor een wel hele fijne verbouwing. Liever zitten we dan niet in de rommel en als we dan toch nog op vakantie moeten, dan maar het nuttige met het aangename combineren. We zaten in een kleinschalig hotelletje aan de kust van Katwijk. Elke avond wat maar even mooi was ging ik op pad om foto’s te maken. Een super geslaagd avontuur geweest

Bekijk album

To the moon and back again

Zoals ik al eerder melde, heeft de maan letterlijk aantrekkingskracht op mij. Met m’n eerste camera kon ik lekker dicht inzoomen, echt magisch. Het leukste blijft wel om de maan met een voorgrond te kunnen fotograferen. Zo heb je alleen niet elke avond de mogelijkheid om dit te oefenen, dus ben ik nog wel even aan het knoeien, maar kom wel al ver. Zo ben ik ook met een workshop naar Zeeland gereden om de melkweg te fotograferen, hoe tof was dat. Volgens jaar weer en hopelijk nog meer.

Bekijk album