Blog

Hoe het allemaal begon

In 2022 ben ik begonnen met mijn website Fotografie. Fotografie is een fantastische hobby die mij de mogelijkheid geeft om creatief te zijn en de wereld om mij heen vast te leggen. Het vastleggen van de schoonheid van de natuur en het creëren van adembenemende landschapsfoto’s is een geweldige manier om creatief te zijn en de wereld om ons heen te waarderen. Een beetje onwennig nog allemaal om het zo te delen, maar aangezien niet iedereen op de socials zit, kan ik zo misschien mijn netwerk wat verder uitbreiden. Al heel wat jaartjes doe ik m’n best mooie foto’s te maken, maar sinds ik overgestapt ben naar spiegel reflex en workshops te volgen doe ik mijn best niet de alledaagse kiekjes te maken. Zijn natuurlijk wel leuk, maar ik wil technieken leren en de beelden te maken die je echt ook aan een muur wilt zien hangen. Zo zijn er ondertussen al verschillende geprint, waar ik ook echt trots op ben. Voor wie wil, kan contact opnemen en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

instagram @ingridvanwageningen